PLANTEEA PLAFAR

PLANTEEA P21-22
Complex Comercial Domino
Str. Maica Domnului 61-63

TEL: 0770660215

De ce Planteea?

Pentru că într-o lume în care verdele a fost mai degrabă acaparat de gri și tratamentele oferite de medicina alopată vin la pachet cu o mulțime de efecte secundare, am ales să credem în puterea vindecătoare a naturii și în darurile pe care aceasta ni le oferă pentru a ne bucura de sănătate. De aici și până la alegerea numelui Planteea a fost un singur pas.

Suntem o companie 100% românească, cu experiență îndelungată pe piața produselor naturiste și punem la dispoziție clienților noștri atât produse naturale cât și bio: suplimente alimentare, produse raw vegane, produse pentru sportivi, cosmetice naturale, produse destinate copiilor, produse de întreținere și curățenie, produse alimentare.

Cine suntem?

Suntem o companie 100% românească, prezentă de peste 15 ani pe piața produselor naturiste.

Misiune

Oferim clienților noștri produse naturiste de calitate și ne propunem să fim o sursă de informare și educare pentru aceștia și să promovăm un stil de viață sănătos

De asemenea, avem grijă ca din portofoliul nostru să facă parte cei mai buni producători și cea mai mare varietate de produse, pentru a corespunde cerințelor si exigențelor clienților noștri.

Viziune

Am ales să credem în puterea vindecătoare a naturii și în darurile pe care aceasta ni le oferă pentru a ne bucura de sănătate.

Unde ne gasești?

Pe www.planteea.ro șîn 15 magazine fizice în București.