Papetarie Xerox

Papetarie Xerox ~ P30A
Complex Comercial Domino
Str. Maica Domnului 61-63

E-mail: papetaried@gmail.com

Va propune o gama completa de produse de papetarie si birotica necesare desfasurarii activitatii intr-un birou modern: sisteme de afisareinstrumente de scristehnica de birouproduse din hartiearticole de organizare si arhivare la cele mai bune preturi.

Va pune la dispozitie o gama completa de rechizite scolare de calitate, pentru ca dumneavoastra sa evitati inghesuiala din magazine sau lipsa produselor din stoc. Regasiti de la ghiozdane scolarecaietestilouri, blocuri desen, acuarele, pana la accesorii crafthartie quilling si origami.

Evident, cuvintele papetărie și birotică si jucarii au ajuns astăzi să înglobeze cu mult mai mult decât simplul lor sens din dicționar. Papetăria nu mai înseamnă doar acel raion din complex de unde cumpărăm caiete pentru viitorul școlar, iar birotica a devenit un domeniu vast, ce se dezvoltă pe zi ce trece pentru a ține pasul cu trendurile vieții la birou și al lucrului de acasă.

NU SUBESTIMA IMPORTANȚA PRODUSELOR DE PAPETĂRIE ȘI BIROTICĂ

Indispensabile oricărui business, ele ne fac viața mai ușoară, atât la birou, cât și acasă. De exemplu, hârtia este unul din produsele de bază ale vieții de zi cu zi, deși poate nu îi acordăm atenția cuvenită. Este de ajuns să faci o scurtă recapitulare a tuturor activităților tale, și vei realiză importanța produselor de papetărie și birotică.

Pentru a desfășura activitatea zilnică, un birou va avea nevoie de un minim de produse esențiale: hârtie, instrumente de scris, agende, computere și periferice, imprimante, copiatoare și multifuncționale. Dar lista nu se oprește aici. Diversitatea domeniilor de activitate ale companiilor, precum și grija pentru eficiența și confortul angajaților fac ca ramura obiectelor de papetărie și birotică să fie în continuă dezvoltare.