Compania. Valorile noastre de bază. Viziunea noastra.

Gama larga de produse si servicii

Va asteptam in Domino PLaza cu o gama larga de produse alimentare si ne alimentare.

Preturi Competitive

Preturi competitive si articole diversificate.

Parcare

Parcare libera pentru clenti Domino Plaza

Complexul comercial  Domino din zona Lacul Tei – a aparut pe piata imobiliara  pentru a aduce un plus de dezvoltare zonei sectorului 2, avand magazine care au o gama larga de produse alimentare si nealimentare.

Noi ne dorim sa aducem un plus de culoare si de gust zonei, prin deschiderea acestui complex comercial. Acest centru comercial reuneste spatiile de vanzare ale mai multor comercianti cu produse specifice si care nu sunt in mare parte in zona .

Complexul uneste arterele principale si anume zonele: Floreasca , Baneasa , Autostrada A3 , Bucur Obor, Lizeanu, D-na Ghica, Teiul Doamnei.

  Suprafata totala a complexului este de 1440 mp , acesta fiind construit in anul 2003.

Deschiderea acestui complex comercial , a avut ca scop impactul benefic  asupra  locuitorilor si vecinatatii zonei , acestia gasind produsele pe care si le doresc.

Relaţii de parteneriat bazate pe respect reciproc, cu toate partile implicate: clienţi, angajaţi, acţionari şi societate. Căutăm să menţinem relaţii de lungă durată cu partenerii noştri şi să le câştigăm încrederea prin comunicare deschisă, încredere şi sustinere.

Responsabilitatea noastra de a dezvolta si moderniza complexul Domino, dar si intreaga zona Lacul Tei, prin proiecte specifice, astfel incat sa putem ramane o zona si o destinatie comerciala consacrata, care s-a mentinut si se mentine pe piata.

Dorim sa ramanem astfel alaturi de vizitatorii fideli si sa sustinem nu numai brandurile  internationale  si nationale partenere ci si micile afaceri de familie pentru a oferi maximum de profitabilitate si rezultate financiare excelente pentru actionari dar si pentru a contribui pe cat posibil la dezvoltarea mediului in care ne desfasuram activitatea.